NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megújult a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ2010. január 11.

Ünnepélyes keretek között adták át hétfőn a felújított Családsegítő és Gyermekjóléti Központot. A felújítás 55 millió forintba került.

Az eseményt gyermekműsor nyitotta, majd Debreczenyi János polgármester köszöntötte a megjelenteket.

- Nagy öröm a városnak, hogy egy modern, megszépült épületet vehetnek igénybe a családok januártól - mondta.

A Családsegítő és Gyermekjóléti Központ - aminek felújítására 33 millió forintot nyert el a város a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács (KDRFT) pályázatán - nem titkolt célja, hogy egy olyan közösségi helyszínné váljon, ahol szívesen tölti el hasznosan a szabadidejét a város apraja-nagyja, és ahová nyugodtan fordulhatnak segítségért a rászorulók. Pál Béla, a KDRFT elnöke szerint nagyon fontos, hogy a továbbiakban korszerű körülmények között lehet foglalkozni az intézményhez forduló családokkal, szülőkkel, gyermekekkel. 

Az épületben megvalósult az infokommunikációs akadálymentesítés is, továbbá új radiátorokat helyeztek el és a villamoshálózatot is felújították. Horváthné Kecskés Diána intézményvezető kiemelte, hogy az átalakításoknak köszönhetően a jövőben sokkal hatékonyabban tudják kihasználni a termeket, és kellemesebb körülmények között fogadhatják a látogatókat.

Forrás: VEHÍR.hu

Családsegítő és Gyermekjóléti Központ