NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a „Múzeumok Mindenkinek” Program – Múzeumok oktatási-képzési szerepének erősítése (TAMOP 3.2.8/10/B) pályázat2010. január 29.

Egyeztetési időszak: 2010. január 29. - február 8.

A jelen pályázat a TÁMOP - 3.2.8/08/B jelű pályázati kiírás folytatása.

A pályázat célja a múzeumok közoktatást és az egész életen át tartó tanulást támogató szolgáltatásainak körében a múzeumpedagógiai tevékenységek fejlesztése.

A módszertani modernizáció megalapozását, s az ezek alapján kidolgozott képzések lefolytatását, az újszerű múzeumpedagógiai megoldások, valamint a múzeumok és a közoktatási intézmények közötti együttműködések kialakítását a már meglévő jó gyakorlatokon túlmenően, rendszerszerűen a konstrukció A) komponense, a Múzeumok Mindenkinek c. kiemelt program valósítja meg.

Jelen pályázat, a konstrukció (B) komponense, a ma már működő múzeumpedagógiai jó gyakorlatok továbbfejlesztését, terjesztését, továbbá a helyi közoktatásba való integrálását és a múzeumok mindennapi gyakorlatába történő beépítését kívánja elősegíteni múzeumpedagógiai és -didaktikai projektek megvalósítása, ismertté tétele útján.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat február 8-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.