NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Közlemény a TIOP 1.1.1/07/1 jelű pályázathoz2010. február 10.

A TIOP 1.1.1./07/1. jelű pályázati felhívásra 2008-ban pályázatot benyújtó és jogosultságot szerző pályázók egy része 2009 végén a Közreműködő Szervezettől értesítést kapott arról, hogy a módosított pályázati felhívás alapján további mellékleteket szükséges benyújtaniuk. A módosított pályázati útmutatóban meghatározott mellékletek megfelelő formában és tartalommal történő benyújtása a támogatói okirat aláírásának (azaz a támogatási jogviszony létrejöttének) a feltétele.

Egyes pályázók 2008-ban pályázatot nyújtottak be a TIOP 1.1.1./07/1. jelű pályázati felhívásra, de nem kaptak értesítést a támogatásra való jogosultságukról. Ezen pályázatok elbírálása 2008-ban megtörtént, amelynek eredményeképpen a pályázatok a jogosultsági szempontoknak megfeleltek, ugyanakkor a rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt támogatásban nem részesülhettek, és ezért tartaléklistára kerültek.

Az eljárásrend szerint a jogosultsági szempontoknak megfelelt pályázatok az eredeti (2008-as) beérkezési sorrendben kerülnek támogatásra. Amennyiben a támogatásban részesített pályázók közül valamely pályázó visszalép, a tartaléklistán soron következő pályázat kerülhet támogatásra. A támogatásban részesülő pályázók támogatói okiratot kapnak, amely a támogatási jogviszony létrejöttét jelenti.

A tartaléklistán lévő pályázók számára abban az esetben nyílik meg a pályázatuk módosításának, illetve kiegészítésének lehetősége, amennyiben az aktualizált pályázati adatok alapján megállapítható, hogy a rendelkezésre álló keret elegendő pályázatuk támogatására. Ennek konkrét technikai feltételeiről a későbbiekben nyújt tájékoztatást a Közreműködő Szervezet.