NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a KEOP-120/B, Szennyvízelvezetés és -tisztítás című pályázat2010. február 23.

A pályázat szakmai támogatási feltételei lényegében megegyeznek a korábbi kétfordulós szennyvíz pályázatéval, azonban az előkészítési költségek a továbbiakban utólagosan számolhatók el.

A pályázati dokumentáció ugyanakkor gyökeresen megváltozott, új Megvalósíthatósági tanulmány sablonok és útmutatók, valamint terhelésvizsgálati és költségösszesítő táblázat sablonok készültek. A változtatások célja egyrészt a pályázatok egységesebbé és számszakilag áttekinthetőbbé, így összehasonlíthatóbbá tétele, másrészt a pályázatok költséghatékonyságának, pénzügyi fenntarthatóságának, valamint a hatékony díjstruktúra szükségességének még hangsúlyosabbá tétele. Ennek érdekében a pályázati útmutató értékelési szempontrendszer fejezete is új, a bírálatkor hangsúlyosan figyelembe vett szakmai szempontokat tartalmazó, azokra vonatkozó iránymutatásokat is tartalmazó listával egészül ki.

A pályázati dokumentáció a költség-haszon elemzés számolóprogrammal válik teljessé, amelyet 2010. március 1-jéig a pályázók rendelkezésére bocsátunk.