NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Regionális képzési, foglalkoztatási hálózati együttműködések fejlesztése" (NYDOP 1.1.1.B) pályázat2010. február 25.

Véleményezési időszak: 2010. február 25. - március 7.

Jelen pályázati felhívás célja, a Nyugat-dunántúli régió versenyképességének megőrzése szempontjából kiemelt fontossággal bíró együttműködések erősítése a gazdaság és felsőoktatás szereplői között, ezáltal biztosítva a piacorientált és a régióban felhasználható szakmai tudást. Ennek fontos elemei a közös humánerőforrás fejlesztés, valamint az innovációt és magas hozzáadott értékű gazdasági tevékenységet elősegítő szolgáltatások elindítása.

Részcélok:

a)     A régió felsőoktatási intézményei, a vállalatok és a klaszterek együttműködésére alapozott, piaci igényekhez alkalmazkodó gyakorlati képzések kidolgozása és lebonyolítása

b)     Regionális Felsőoktatás-fejlesztési Egyeztető Fórum nyomán már létrejött együttműködések szervezeti és tartalmi megerősítése, a regionális gazdaság képviselőivel partnerségben együttműködési projektek megvalósítása 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat március 7-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.