NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen az "Innovatív, kísérleti foglalkoztatási programok – A komponens" (TAMOP 1.4.3) pályázat2010. március 8.

Egyeztetési időszak: 2010. március 8. - március 19. 12 óra

A pályázati kiírás célja: Az innovatív kezdeményezések, újszerű kísérleti foglalkoztatási projektek kidolgozásával vagy adaptálásával és megvalósításának támogatásával hatékonyabb beavatkozás történjen a munkaerőpiacon, és ezekben a projektekben a szakmapolitika fősodrába beépíthető, vagy más szervezetek által alkalmazható módszerek és modellek keletkezzenek.

Jelen pályázati körben az alábbi három téma valamelyikéhez kapcsolódóan lehet kísérleti kezdeményezést benyújtani:

1. téma: az aktív korú, ellátásban részesülő, korábban rendelkezésre állási támogatásra jogosult munkanélküliek, vagy közfoglalkoztatásban résztvevők nyílt munkaerőpiacra való belépését, tartós elhelyezkedését segítő foglalkoztatási modellek kidolgozása és gyakorlati kipróbálása

2. téma: a gyes/gyed rendszerének átalakításával összefüggésben a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra való sikeres visszatérését segítő innovatív modellek kidolgozása és kipróbálása

3. téma: Fenntartható szolgáltatási és foglalkoztatási modellkísérletek a szociális gazdaságban.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat március 19-én 12 óráig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.