NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Képzés- és tartalomfejlesztés, képzők képzése, különös tekintettel a matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai képzésekre és azok fejlesztésére" (TAMOP412/A1) pályázat2010. március 8.

Egyeztetési időszak: 2010. március 8. - március 22.

A konstrukció célja lehetőséget teremteni arra, hogy a felsőoktatási intézmények megfeleljenek a bolognai folyamatból, az Európai Képesítési Keretrendszerből (EKKR), az egész életen át tartó tanulás stratégiájából fakadó követelményeknek, hogy megújítsák és bővítsék képzési kapacitásaikat. A konstrukció célja továbbá a Lisszaboni Stratégiával összhangban a korszerű matematikai, természettudományi, műszaki és informatikai képzési területek fejlesztésének elősegítése. A konstrukció a lineáris képzési szerkezetre koncentrál, azaz elsősorban az alap-, az osztatlan mester-, a mester-, illetve a doktori képzést célozza, ugyanakkor ezekhez kapcsolódóan felsőfokú szakképzés, illetve szakirányú továbbképzés is támogatható indokolt esetben.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat március 22-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.