NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Készségfejlesztés az önkormányzatoknál" (ÁROP 2211) pályázat2010. március 11.

Egyeztetési időszak: 2010. március 11. - március 30.

Jelen pályázati kiírás célja, hogy képzések nyújtásával járuljon hozzá az önkormányzatoknál foglalkoztatott köztisztviselők felkészültségének a javításához, s közvetve az alkalmazkodóképesség fokozásához.

E cél elérését a pályázat azzal biztosítja, hogy támogatást nyújt az önkormányzatok számára a köztisztviselők továbbképzéséről és a közigazgatási vezetőképzésről szóló 199/1998. (XII. 4.) Korm. rendelet szerint minősített közigazgatási továbbképzési tartalmak lehívásához. Jelen pályázati kiírás keretében támogatás igényelhető az 1. számú mellékletben felsorolt minősített közigazgatási továbbképzéseken való részvételhez. Az 1. számú melléklet nyitott, azaz minden, a pályázat meghirdetése után a 199/1989. (XII. 4.) Korm. rendelet alapján minősített képzés automatikusan felkerül rá, s a melléklet módosítását követően benyújtott pályázatokban azokra is lehet támogatást igényelni.

Jelen kiírásra egy szervezet csak egy pályázatot nyújthat be. Tájékoztatjuk a pályázni kívánó önkormányzatokat, hogy a kiíró tervezi a pályázat 2011-ben történő ismételt meghirdetését.

Pályázni csak a pályázó önkormányzattal köztisztviselői jogviszonyban álló személyekre, mint célcsoportra lehet. A pályázatban röviden indokolni szükséges a kiválasztott képzési tartalmak mögötti indokokat és a pályázó szervezeten belüli hasznosulás módját.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat március 30-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.