NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Felhívás kiemelt projekt javaslat benyújtására a TÁMOP 4.2.4/B „Nemzeti Kiválóság Program” című kiemelt projektre2010. április 8.

A Nemzeti Kiválóság Program egy átfogó pályázati rendszer segítségével az oktatói-kutatói életpálya különböző szakaszaiban nyújt támogatást a felsőoktatásban folyó tudományos tevékenységek folytatásához, a kutatásokhoz – elősegítve ezzel az oktatói-kutatói életpálya tervezhetőségét, a hallgatók tehetséggondozását és a legkiválóbbak esélyegyenlőségét.

A Nemzeti Kiválóság Program elismeri a tehetséggel párosuló kiváló teljesítményt, motiválja a kimagasló oktatási, kutatási tevékenységet, a nemzetgazdasági valamint az európai gazdasági térség szempontjából jelentős eredmények elérését, bármely tudományterületen, de különösen a matematika, a műszaki tudományok és a természettudományok területén. A Nemzeti Kiválóság Program keretében megvalósuló tevékenységek hozzájárulnak a „Magyar Géniusz” zászlóshajó céljainak megvalósításához.
A kiemelt projekt ötletgazdája kizárólag a Magyary Zoltán Felsőoktatási Közalapítvány és a Collegium Budapest Egyesület lehet.
A kiemelt projekt ötletet 2010. április 16-ig, illetve 2010. augusztus 31–ig lehet benyújtani.