NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Régiós civil szervezetek infrastrukturális feltételeinek fejlesztése" (EAOP 5.1.3) pályázat2010. április 13.

Egyeztetési időszak: 2010. április 13. - április 20.

A régióban a civil szervezetek infrastrukturális feltételrendszere nagy hiányosságokat mutat. Megfelelő helyszín, épület, eszközök hiányában számos, a régió szempontjából kiemelkedően fontos feladatokat ellátó civil szervezet csak korlátozott módon vagy kevéssé hatékonyan tud működni.  

A fentiek alapján a konstrukció alapvető célja a valós, közcélú, illetve a régió fejlődése szempontjából kiemelkedő fontosságú feladatokat ellátó non-profit szervezetek működési hatékonyságának javítása.

Ezt a civil szervezetek infrastrukturális helyzetének fejlesztésével, és kiegészítő jelleggel a fejlesztéssel érintett infrastruktúrához kötődő ESZA-típusú programok, tevékenységek, szolgáltatások támogatásával tudja a pályázati konstrukció elérni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat április 20-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.