NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Közép-magyarországi régió közigazgatása informatikai hátterének fejlesztése" (EKOP 3.A.1) pályázat2010. április 14.

Egyeztetési időszak: 2010. április 14. - május 9.

Az egyfordulós pályázat célja, hogy olyan működő, elektronikus formájú információkra épülő rendszerek erősödjenek meg a Közép-magyarországi régióban (KMR), amelyek az informatikai támogatásra alapozva biztosítják a működési hatékonyság növekedését, javítják a szolgáltatási színvonalat, továbbá az elektronikus dokumentumokra és nyilvántartásokra alapozás elterjedését a papíralapú működés visszaszorításával. 

Azon fejlesztések támogathatók, amelyek segítségével a KMR területi illetékességébe tartozó ügyfelek kiszolgálásához, illetve az e területre vonatkozó közigazgatási intézményrendszer működéséhez szükséges folyamatok megpályázott része a papír alapú működésről az elektronikusan tárolt és kezelt információk kezelésére alakítódik át. Nem támogathatók a meglévő elektronikus szolgáltatások amortizációs cseréjére, működésben tartásához kapcsolódó beszerzésekre vonatkozó pályázatok.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat május 9-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.