NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a "Felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztése" (KMOP 4.2.1.B) pályázat2010. május 4.

Egyeztetési időszak: 2010. május 4. - május 17.

A konstrukció általános célja a felsőoktatási intézmények gyakorlati képzéssel, oktatással, kutatással kapcsolatos infrastruktúrájának fejlesztése annak érdekében, hogy a tudásalapú társadalom és gazdaság követelményeinek megfelelő, európai és globális értelemben véve is versenyképes szolgáltatásokat legyenek képesek nyújtani. A konstrukció célja továbbá a felsőoktatási tevékenységekhez műszer és laborkapacitás fejlesztése. A konstrukció kiemelten támogatják a műszaki és természettudományi területeket.

A konstrukciók összességében az alábbi részcélok elérését szolgálják:

- A felsőoktatási intézmények oktatási-, kutatási-, infrastruktúrájának bővítése, illetve megújítása

- Korszerű matematikai, műszaki, informatikai és természettudományos végzettséggel rendelkezők számarányának növeléséhez szükséges tartalmi és képzési kapacitások kialakítását szolgáló műszer és labor, továbbá IKT alapinfrastrukturális fejlesztés

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy kizárólag a Közép-Magyarországi Régió területén (Budapest, Pest megye) megvalósuló projektek támogathatóak jelen pályázati kiírás KMOP forrásából!

A pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat május 17-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.