NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

I. Országos Hálózati Konferencia

A Kistérségi Koordinációs Hálózat felállásának alkalmából az első országos konferenciára 2008. március 27-28-án került sor.

hübner eger 080327

A nagyszabású szakmai rendezvényen köszöntötte a frissen megalakult Hálózat valamennyi munkatársát Danuta Hübner regionális politikáért felelős európai uniós biztos, s a rendezvényen részt vett Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter is. A biztos kiemelte az európai uniós források felhasználásának jelentőségét és az ezzel kapcsolatos egyedülálló fejlesztési lehetőségeket, valamint a pályázati információkhoz való hozzáférés fontosságát minden pályázó számára helyi szinten is.

A biztos asszony és a miniszter a rendezvényen közös nyilatkozat aláírásával is kifejezték az uniós források felhasználásával és a regionális politikával kapcsolatos elkötelezettségüket.

kkh eger 080327 A Hálózat tagjai közös munkájuk elindításaként az első feladatok megvitatásán túl szakmai felkészültségük kiegészítésére az irányító hatóságok vezetőitől megismerhették az egyes operatív programok aktualitásait és a várható pályázati pályázati felhívások részleteit, továbbá a Hálózat tevékenységével kapcsolatos terveket és elvárásokat.