NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Elkészült az új oktatás-módszertani központ2010. június 3.

Átadták az új oktatás-módszertani központot a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Főiskolai Karán.

A mintegy 650 négyzetméter alapterületű, háromszintes épületben egyebek mellett helyet kapnak táncosok, balettosok, számítástechnikai és médiaműhely, valamint egy kiállító terem is. Természetesen a főiskola minden kara számára előnyöket jelent majd ez a mostani fejlesztés.

A közel 2,6 milliárd forintos összköltségű Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program részeként valósulhatott meg az a háromemeletes, multifunkcionális épület, amelyet csütörtökön a pedagógus napi ünnepség keretében adtak át a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző Karán. Ez egyszerre lesz módszertani központ, kiállítóhely és kutatások, kísérletek elvégzésére alkalmas laboratórium, amely elsősorban a leendő tanítók, óvodapedagógusok természettudományos szemléletét formálja.

Az épületben helyet kapott többek között egy termék- és formatervező műhely, egy multifunkcionális prezentációs terem, de még három tanári szoba is. A beruházás teljes költsége 285 millió forint, ebből 200 millió forint az építés, 36 millió forint a berendezés és 49 millió forint az informatikai fejlesztés költsége.

Forrás: Kecskeméti Televízió