NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz Határon Átnyúló Együttműködési Program 2. pályázati kiírása2010. június 7.

Egyeztetési időszak: 2010. június 7. - június 18. 12 óra

A Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna Európai Szomszédsági és Partnerségi Eszköz Határon Átnyúló Együttműködési Program 2. pályázati kiírását 2010. júniusában tervezi meghirdetni a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

E program keretében kizárólag olyan pályázatok benyújtására, illetve projektek támogatására lesz lehetőség, amelyekben ukrán partner is részt vesz.

A felhívás indikatív keretösszege: 14 millió euró közösség támogatás. A programban a projektek maximálisan 90%-os finanszírozásban részesülhetnek. További hasznos tudnivalók a programról és a pályázati kiírásokról a program hivatalos honlapján lehet olvasni:  http://www.huskroua-cbc.net/

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat június 18-án 12 óráig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.