NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosul a regionális képzési, foglalkoztatási hálózati együttműködések fejlesztését támogató pályázati felhívás2010. július 14.

Az NYDOP-2010-1.1.1/B jelű pályázat pályázati útmutatója módosult.

A változások kékkel jelöltek és a következő fontosabb pontokat érintik:

-    C.1.1 pont A) támogatható tevékenység kiegészült az A3.) képzési rendszeren kívüli tanfolyam jellegű gyakorlatorientált képzéssel.
-    C 1.4. pontban az igényelhető támogatás kategóriája kiegészült határidőhöz kötött jelleggel a csekély összegű támogatás lehetőségével.
-    C 3.1 Elszámolható költségek pontban a szolgáltatások igénybevételének költsége kiegészült a tananyagok kidolgozásához kapcsolódó költségekkel, illetve az internet hálózati szolgáltatás költségeivel.
-    C 3.2 Nem elszámolható költségek pont alpontjai közül pontosításra kerültek a következők:

Nem elszámolható:

  • A projektmenedzsmenthez, a képzések kidolgozásához és lebonyolításához kapcsolódó költségeken kívüli bér-és járulékköltségek
  • Gazdasági társaságok esetében ÁFA.

-    C 3.3  A projekt költségvetés belső korlátai pontban a projektmenedzsment költségek költségvetési korlátja 5%-ra, az immateriális javak beszerzésének költségvetési korlátja 30%-ra változik. A szolgáltatás igénybevétele esetén a jogi szolgáltatásra 0,5 % és a nyilvánosság biztosítására 1% költségvetési korlát érvényesítendő, egyéb korlátozás nincs.

-    C 5 A projekt tartalmára vonatkozó speciális előírások esetén az a) pont kiegészítésre került a következővel: A kidolgozott képzés lehet, választható, szabadon választható vagy kurzus jellegű képzés. Ezzel összefüggően a d) pont kiegészítésre került a tanfolyamon való részvételre és annak elvégzésére vonatkozó elvárásokkal.

-    A C 5.2 Egyéb speciális feltételek pontjában felsorolt regionális kulcságazatok kiegészítésre kerültek a következőkkel:

  • információtechnológia és tudásipar (ebben informatika)
  • egészségturizmus
  • környezettechnológia

-    Az E 1 Kiválasztási kritériumok tartalmi pontozása változtatásra került.

A pályázat módosult beadási határideje 2010. szeptember 23.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az útmutató változásainak megfelelően módosításra került az adatlap, a tananyag adatlap és a költségvetési tábla.

A pályázatokat a módosított adatlapon kell benyújtani.