NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Új pályázati forrás érhető el a vállalkozások nagy méretű, komplex technológia fejlesztéseinek, korszerűsítéseinek támogatására!2010. augusztus 9.

Komplex vállalati technológia fejlesztés - GOP-2010-2.1.1/C

Mire igényelhető támogatás?

A komplex technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen alapuló vállalkozásfejlesztési projektek célja a vállalkozások jövedelemtermelő képességének növelésén keresztül az innovációs, adaptációs képességének erősítéséhez, a vállalkozások által előállított hozzáadott érték növeléséhez, a környezetvédelmi, energia- és anyagtakarékossági célokhoz, valamint a piacra jutáshoz kapcsolódó technológiai fejlesztés megvalósítása.

Mekkora összegre lehet pályázni?

A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 6 milliárd forint a 2010. évre. Az elnyerhető támogatás vállaltméret függvényében a beruházás összes elszámolható költségének 30-40%-a. A támogatás összege legalább 150 millió, de legfeljebb 400 millió forint lehet.

Kik pályázhatnak?

Jelen pályázati kiírásra kizárólag azon mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalkozások pályázhatnak, amelyek megfelelnek a pályázati felhívásban részletezett feltételeknek.

A pályázatok benyújtása 2010. szeptember 17-től 2010. október 29-ig lehetséges.

A pályázatok az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósulnak meg.