NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Átadták a Biotextima Kft. új csarnokát Bősárkányban2010. október 1.

A Bio-Textima Kft. fő profilja biomatracok, ágybetétek, ágyak, bútorok tervezése, fejlesztése, gyártása, valamint gyapjútakarók, párnák, kiegészítők gyártása. 2004-ben a Kft. a gyártási színvonal és kapacitás további növelése érdekében új helyre költözött Bősárkányon, mely a gyártási és raktározási körülmények, valamint a számítógépes tervezés és a termékfejlesztés miatt a termékpaletta további növelését eredményezte.

A Nyugat-dunántúli Operatív Program „Telephelyfejlesztés” pályázati kiírásban 43,5 millió forint uniós támogatást nyertek el a meglévő raktárcsarnok és iroda kibővítésére és a kapacitások átalakítására.
A 87 millió forint összköltségű beruházásból a gyártó- és raktárcsarnokot, valamint a hozzá tartozó iroda- és szociális blokkokat tartalmazó épületet bővítették ki egy alapanyagok raktározására alkalmas raktárcsarnokkal.
A hosszú távú növekedés és innovatív fejlesztéseik kiszolgálására nélkülözhetetlen volt ez a nagyobb területű, korszerűbb technológiával kibővített és felszerelt telephely, amely egyben szolgáltatási színvonaluk minőségi növekedését is reprezentálja.
A projekt megvalósulásával 28 munkahely vált biztosítottá.