NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
Leghátrányosabb helyzetű kistérségek
felzárkóztatási programja

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Mind a 33 kistérségre elkészült a turisztikai ajánló és módszertani csomag2010. október 6.

2010 tavaszán az LHH FPI 18 leghátrányosabb helyzetű kistérség turisztikai kínálatát készíttette el. Akkori ígéretünknek megfelelően örömmel adunk hírt arról, hogy további 15 kistérség anyaga készült el, ezzel teljessé vált a lista

Méltányos turizmus: teljes a kínálat

 

2010 tavaszán tettük közzé a méltányos turizmus magyarországi meghonosítása érdekében 18 leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségnek az élményközpontú pedagógia módszertanán alapuló turisztikai bemutatkozó anyagát.

A cél az volt, hogy a Nemzeti Alaptanterv műveltségterületeihez kapcsolható látnivalók kerüljenek bemutatásra annak érdekében, hogy minél több osztálykirándulás válassza célpontul az LHH kistérségeket.

Az eltelt időszakban több ezren keresték fel a www.nfu.hu/lhh_turizmus oldalt, számukra is örömet jelenthet, hogy újabb 15 LHH kistérség módszertani anyaga készült el, így már mind a 33 leghátrányosabb helyzetű kistérség bemutatkozó anyaga elérhető.

A kistérségek nevezetességeit bemutató anyagokat innen közvetlenül is elérheti, bal oldalon az LHH turizmus menüpontra kattintva.

 

LHH FPI