NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
Svájci Hozzájárulás

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Pályázati felhívás monitoring munkakör betöltésére2010. október 22.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Svájci Hozzájárulás Hivatalával és a Transparency International-lel közösen pályázatot hirdet monitorig szakértői pozíció betöltésére.

A budapesti Svájci Hozzájárulás Hivatala, valamint Transparency International (TI) és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) pályázatot hirdet az „Ózd városi ivóvíz-ellátási infrastruktúra és elosztási rendszer fejlesztése és fenntartható irányítása” c. projekt monitorozására, szakértők részére.

.A szakértő feladatköre az  ún. Átláthatósági megállapodásban van rögzítve, amelyet a Transparency International fejlesztett ki abból a célból, hogy a közbeszerzések területén jelentkező korrupciót visszaszorítsa, az üzleti szférával közösen. A megállapodás egy olyan polgári jogi szerződés, amelyet egy-egy projektre vonatkozóan ír alá az ajánlatkérő és az ajánlattevő. Az önkéntes megállapodás értelmében a felek a közbeszerzés alatt tartózkodnak a korrupció minden fajtájától, és minden lehetséges információt közzétesznek.

A pályázatokat elektronikus úton kell benyújtani, angol nyelven, az ipexpert@transparency.hu, másolatban Budapest@sdc.net email címekre. A beérkezés határideje 2010. október 30. 17:00 óra.


A pályázati felhívás itt található:
http://www.transparency.hu/files/p/370/9717359606.pdf
http://www.transparency.hu/files/p/en/422/1934047986.pdf

Kapcsolódó oldalak:
http://www.transparency.hu/integrity_pacts
http://www.transparency.hu/en/integritypacts