NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult a KözOP 3.2 „Kerékpárút-hálózat fejlesztése” című pályázat adatlapja és az útmutató2010. december 1.

A Közlekedés Operatív Program (KözOP) keretében a 2008. II. félévében felfüggesztett "3.2. Kerékpárút-hálózat fejlesztése" konstrukció 2010. március 31-én újra megnyílt. A fejlesztések hozzájárulnak a prioritás célkitűzéseihez, a "Térségi elérhetőség javításához" a regionális közúti hálózat-elemekkel párhuzamos kerékpárutak kiépítésével.

A 2010. folyamán beérkezett pályázatok értékelése során felmerült tapasztalatok alapján szükségessé vált a Pályázati útmutató és a Pályázati adatlap módosítása.

A pályázati útmutatóban az értékelési szempontrendszer módosításra került, valamint a „jogerős építési engedély rendelkezésre állása a pályázat benyújtásának időpontjában” feltétel az alábbiak szerint könnyítésre került:
„A pályázat benyújtásának minimum feltétele az építési engedélyezési eljárás megkezdésének igazolása, a Bíráló Bizottság elé terjesztés feltétele az építési engedély megléte, a Támogatási Szerződés megkötésének feltétele a jogerős építési engedély rendelkezésre állása.”

A pályázati adatlap esetében az „5.2.2. Hálózati jelleg vizsgálata” pont, valamint a „Kötelezően csatolandó mellékletek jegyzéke C4” kiegészítésre került. Az esélyegyenlőség, környezeti fenntarthatóság, és a területi kohézió (8.,9.,10.) pontban az elérhető pontszámokról nyújtunk tájékoztatást.