NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Uniós támogatással bővítették a Sárvári Gyógyfürdőt2010. december 17.

A Sárvár Gyógyfürdő Kft. közel 900 millió forint uniós támogatást nyert a Nyugat-Dunántúli Operatív Program „Kiemelt, nemzetközi jelentőségű gyógyfürdők fejlesztése” című pályázati kiírásán. A közel 3 milliárd forint összköltségvetésű beruházásból új fürdőépület és szabadtéri létesítmények épültek.

A 3 milliárd forint összértékű fejlesztés megvalósulásával egy olyan valódi családközpontú fürdőkomplexum jött létre, mely elsősorban a gyermekes családok, fiatalok számára biztosít tartalmas kikapcsolódási lehetőséget. A meglévő fürdőépület nyugodt légköre továbbra is a feltöltődést, rekreációt, gyógyulást biztosítja, míg az új fürdőszárny a gyermekes családok izgalmas birodalma lesz. A beruházás keretein belül tovább bővült a szabadtéri létesítmények kínálata, valamint a jelenlegi szolgáltatások színvonala. 
A fejlesztés eredményeként a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő valódi családi fürdővé vált, ahol a csecsemőktől a nagyszülőkig minden korosztály megtalálja a tökéletes pihenést, kikapcsolódást, szórakozást, gyógyulást.

Az új fürdőben családi és gyermekvilágot, mászó falat, csúszdát, mozit, új fitness részleget, többfunkciós rekreációs medencét alakítottak ki.
A nagy strandmedence egy részében újabb gyermekzónát és úszósávokat hoztak létre. Az óriáscsúszda három új elemmel egészült ki, játszóterek, strand-sportpályák létesültek. Az egykori szabadtéri gyógymedencét ismét beüzemelték. Új kutakat is fúrtak, valamint a parkolók területét és a zöldfelületet is bővítették.

Az uniós fejlesztés hihetetlen gyors ütemben valósult meg, hiszen a 2009. novemberi támogatási döntés után egy évvel - 2010. december 16-án - már át is adták a fürdőkomplexumot.