NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Elindult a magyar elnökségi honlap2010. december 21.

Már elérhető a magyar elnökség honlapja, amely a magyar elnökségi félév alatt a kommunikáció egyik legfontosabb eszköze lesz.

Gyors, pontos, hiteles és széleskörű tájékoztatást ígért Győri Enikő, a Külügyminisztérium európai ügyekért felelős államtitkára a magyar elnökségi honlap budapesti bemutatásakor (http://eu2011.hu/hu). A internetes oldal már működik és a magyar félév alatt a kommunikáció legfontosabb eszköze lesz.

A honlap kialakításakor fontos szempont volt, hogy az érdeklődők könnyen kiigazodhassanak rajta, az egyes tartalmak pedig a Facebookon és a Twitteren is elérhetők, megoszthatók. Az elnökségi stáb egyes tagjai blogolni is fognak.

Győri Enikő szerint cél „a percről percre történő tájékoztatás”, ezzel egyidejűleg pedig a honlap költséghatékony és szolgáltatásközpontú működtetésére is törekednek. Az oldal négy nyelven elérhető – az államtitkár szerint a magyar, az angol és a francia mellett közép-európai országként fontos szempont volt az is, hogy német nyelven is működjön a honlap.

Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár közölte, hogy a honlapon egy kulturális alrovat is elérhető, egyúttal emlékeztetett arra, hogy a magyar félév alatt a kísérő rendezvényekkel együtt több mint kétszáz kulturális eseményre kerül majd sor. A rendezvények sorozata december 31-én a Millenárison egy nyitóünnepséggel veszi kezdetét.

http://eu2011.hu/hu