NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
Svájci Hozzájárulás

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a Svájci Hozzájárulás Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap pályázata2010. december 28.

A VÁTI Non-profit Kft támogatásközvetítő szervezetként társadalmi egyeztetésre bocsátja a "Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap" pályázati felhívását. A véleményeket, észrevételeket 2011. január 15-ig várják a twinningblockgrant@vati.hu e-mail címre.

A Svájci Államszövetség a kibővített Európai Unió gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségeinek csökkentése érdekében 130 millió svájci frank vissza nem térítendő Hozzájárulást biztosít Magyarország számára. A Svájci-Magyar Együttműködési Program átfogó célja Magyarország és a kibővített Európai Unió más államai, valamint Magyarország dinamikusan fejlődő központjai és a strukturálisan gyenge periférikus régiói közötti gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése

Az Együttműködési Programban "Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap" (a keretmegállapodásban "Twinning and Partnership Block Grant") címen pénzügyi forrást különít el olyan projektekre, amelyek magyar és svájci intézmények, városok, önkormányzatok kantonok és régiók közti szilárd és fenntartható kapcsolatok kialakítására vagy megerősítésére szolgálnak, és elmélyítik a két ország állampolgárai közötti társadalmi és/vagy kulturális kapcsolatokat, és hozzájárulnak az Együttműködési Program átfogó céljához.

Az Alap kezelője (támogatásközvetítő szervezet) a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft., e funkciójában a Svájci-Magyar Együttműködési Program végrehajtási rendjéről szóló kormányrendelet értelmében felelős az Alap teljes körű kezeléséért.

Az Alap lebonyolítása, a pályáztatás megkezdése előtt a Támogatásközvetítő Szervezet társadalmi egyeztetésre bocsátja a pályázati felhívást, és kéri az érintetteket, hogy a kiíráshoz kapcsolódó észrevételeiket, javaslataikat legkésőbb 2011. január 15-ig juttassák el a twinningblockgrant@vati.hu e-mail címre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Svájci Hozzájárulás Hivatala, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a VÁTI Non-profit Kft. a pályázati kiírás minden pontjával kapcsolatban fenntartja a változtatás jogát.