NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Átadták a felújított Hotel Három Gúnárt2011. január 26.

Kecskemét meghatározó szállodája, a Hotel Három Gúnár több mint húsz éve fogadja vendégeit, azonban a változó igények kielégítése érdekében 2010 elején megkezdődött a komplexum átalakítása, kibővítése, egy fiatalosabb, lendületesebb irányvonal követése.

A nagyszabású – 750 millió forintos költségvetésű – beruházás európai uniós támogatással valósult meg. 2010. december közepétől megújult külsővel, kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit az immár négycsillagos szálloda. A fejlesztés során a korszerűsítés mellett a kényelem és a "kényeztetés" is középpontba került. A szálloda 54 szobája kívül-belül megújult, az új épületszárnyában 23 darab tágas, kétágyas szobát alakítottak ki négycsillagos szállodai színvonalon, közülük kettő a mozgáskorlátozottak számára kerekes székkel is lakható. A már meglévő szobák is teljesen új arculatot kaptak, valamint zajszűrő nyílászárókat, korszerű fűtés- és légtechnikát építettek be.

A "kényeztetés" jegyében wellness-szolgáltatásokkal is bővült a szálloda szolgáltatásainak száma. Az épület alagsorában kialakított wellness-szigeten jaccuzzi, gyerekpancsoló, finn szauna, infraszauna, gőzkabin várja vendégeinket. Ennek köszönhetően így immár egy épületen belül nyílik lehetőség továbbképzések, tréningek megrendezésére kikapcsolódási lehetőségekkel. Színes programajánlat várja családi és vállalati rendezvények lebonyolítóit is.

A gasztronómia terén is komoly előrelépések történtek. A korábbi étterem helyén egy új, modern vendéglátóegység épült hangulatos bárhelyiséggel, nyári terasszal. A fiatalok kedvelt sörözője – a biliárddal és a darts gépekkel – új köntösben az alagsorból a földszintre költözött át.

A szálloda életében a rendezvényturizmus eddig is meghatározó volt a 400 fős Három Gúnár Rendezvényháznak köszönhetően, amely továbbra is a megszokott magas színvonalon működik. Az újjáépítést követően azonban a hotel épületén belül további öt, különböző méretű különteremmel is bővült a hotel rendezvénykapacitása.
Végül a korszerűsítés részét képezte a parkolóhelyek bővítése is – a mélygarázsban 19 személygépkocsi parkolhat biztonságban.

Forrás: Turizmus.com