NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Negyedmillió látogató két hét alatt az Új Széchenyi Terv honlapján2011. január 31.

Folyamatos és hatalmas az érdeklődés az Új Széchenyi Terv iránt – nemcsak a program országos bemutatókörútjának tapasztalatai, az ügyfélszolgálati irodák adatai, hanem a világhálón érdeklődők óriási száma is ezt mutatja.

„Minden tőlünk függ, csak akarjunk!” – hangzik az Új Széchenyi Terv legnagyobb magyartól vett egyik vezérgondolata. Hasonlóan vélekedhetnek a pályázatok címzettjei is. Ezt az is mutatja, hogy két hét alatt máris negyedmillióan keresték fel a program hivatalos honlapját a részletek iránt érdeklődve. Az érdeklődés intenzitását mutatja az is, hogy a www.szechenyiterv.gov.hu címen mintegy másfélmillió kattintást regisztráltak eddig.

A legnagyobb figyelem – a várakozásoknak megfelelően - a terv vállalkozásfejlesztési részeit övezi: eddig 150 ezernél is többen voltak kíváncsiak az ezzel kapcsolatos lehetőségekre. A pályázati kézikönyv, amely közérthetően foglalja össze a kedvező változásokat, célkitűzéseket és pályázatokat, ugyancsak nagy népszerűségnek örvend, mintegy 20 ezer példányt töltöttek le belőle.

Egyik biztosítéka az Új Széchenyi Terv sikerének az lehet, hogy a támogatási rendszerben végrehajtott változtatások mögött az érintettek tapasztalatai, javaslatai is ott vannak. A kormány – a nemzeti konzultáció eredményeit hasznosítva - továbbra is fenn kívánja tartani a párbeszédet a gazdasági élet szereplőivel, hogy felmerülő javaslataikat és ötleteiket a később induló pályázatokba beépíthesse. Az internet is ennek az egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb támogatási rendszert eredményező kapcsolattartásnak az egyik terepe.