NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Vállalkozásélénkítés Nógrádban is2011. március 18.

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése, az Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség, a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., a KRF Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Zrt., a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a VOSZ Nógrád Megyei Szervezete rendezésében roadshowt tartanak a napokban vállalkozók és projektgazdák részére.

Nógrád megyének van még mit fejlődnie az európai uniós pályázati források felhasználásában, ezért közös gondolkodásra és összefogásra kérték fel a közreműködőket a rendezvénysorozat szervezői. A gazdaságfejlesztést élénkítő roadshow első állomása a megyeszékhelyen Salgótarjánban volt, ahol az Új Széchenyi Tervről is tájékozódhattak az érdeklődők. „A rendezvény további részében szó esett az észak-magyarországi operatív program 2011-re szóló pályázataitól, a fejlesztési ötlettől a záró projektelszámolásig szükséges teendőkről, a Széchenyi-kártya termékeiről, kiemelt tekintettel a pályázati önerő és a megvalósítás előfinanszírozási lehetőségeire, valamint a mikrohitellel kombinált támogatásról.”- írta a Nógrád Megyei Hírlap.

A programsorozat a következő napokban a megye többi városában is bemutatkozik: Bátonyterenyén március 17-én, csütörtökön 14 órára a polgármesteri hivatalba, Pásztón március 18-án, pénteken 13 órára szintén a polgármesteri hivatalba, Rétságon március 21-én, hétfőn 14 órára a városházára, Balassagyarmaton pedig március 22-én, hétfőn 14 órára ugyancsak a városházára várják a vállalkozókat.