NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség
Svájci Hozzájárulás

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult a Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap felhívása2011. április 4.

A Pályázati Alapon belül összesen mintegy 2,8 millió svájci frankra (kb. 598,3 millió forintra) pályázhatnak az érdeklődők. A VÁTI Non-profit Kft. az NFÜ-vel és a Svájci Hozzájárulás Program Hivatalával egyetértésben a pályázati felhívást 2011. április 4-én módosította.

Pályázni az alábbi területeken lehet:

Testvértelepülési, barátvárosi, vagy egyéb partneri kapcsolat kialakítása vagy megerősítése – 2.000.000.-Ft és 20.000.000.-Ft között
Partnerség - 2.000.000.-Ft és 20.000.000.-Ft között
Szociális párbeszéd - 2.000.000.-Ft és 50.000.000.-Ft között

A TPPA keretében az alábbi szervezetek pályázhatnak támogatásra:

1.    bármilyen szintű közigazgatási intézmény (állami intézmények, régiók, kistérségek, megyék, városok és helyi önkormányzati szervezetek), ezek szervezetei és társulásai;
2.    köz- vagy magán oktatási intézmények;
3.    nem kormányzati és non-profit szervezetek, beleértve az egyházakat;
4.    egyéb, a köz érdekében tevékenykedő testületek, szervezetek;
5.    szakmai kamarák és szakszervezetek, ágazati egyesületek (pl. kereskedelmi kamarák, ágazati / iparági szövetségek, vállalkozói szövetségek, kis- és középvállalkozói szövetségek, szövetkezetek és nemzeti szinten elismert és reprezentatív szociális partnerek, vagyis munkavállalókat és munkaadókat tömörítő érdekképviseleti szervezetek).
A pályázat a meghirdetéstől kezdve folyamatosan nyitva áll 2013. január 31-ig vagy a Pályázati Alapra elkülönített forrás kimerüléséig. A benyújtott pályázatok értékelésére a Támogatásközvetítő Szervezet (VÁTI Non-profit Kft.) által meghatározott időpontokban kerül sor (előreláthatólag 5 alkalommal), általában 6 hónapos intervallumban.

A Pályázati felhíváshoz kapcsolódó teljes dokumentáció megtalálható a VÁTI Non-profit Kft. honlapján.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Svájci Hozzájárulás Program Hivatala és a VÁTI Non-profit Kft. a pályázati kiírás minden pontjával kapcsolatban fenntartja a változtatás jogát.