NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Programok az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztésére2011. április 18.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség társadalmi egyeztetésre bocsátotta a TÁMOP-3.1.6-11/1/1, a TÁMOP-3.1.6-11/1/2, illetve a 3.1.6-11/2/1 és TÁMOP – 3.1.6-11/2/2 jelű, "Az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztése és a szolgáltatást támogató eszközök beszerzése a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók együttnevelésének támogatása érdekében" című kiírások dokumentációját.

A pályázat alapvető célja, hogy a pályázó intézmények kapacitás- és szolgáltatásbővítéssel hozzájáruljanak a sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók ellátórendszerének minőségi javításához, alakuljon ki olyan szolgáltatási professzió, ami biztosítja a minőségi oktatáshoz való hozzáférést, a sikeres együttnevelés feltételeinek megteremtését, segíti a társadalmi integrációt, javítja az esélyeket a munkaerő-piaci megjelenésben.

A konstrukció keretében 1 Mrd forint áll a pályázók rendelkezésére, az igényelhető támogatás mértéke 20-40 millió Ft, illetve 15-30 millió Ft.

A társadalmi egyeztetés keretében a beérkező véleményeket április 25-ig várja a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.