NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Kutatási és Technológiai Innovációs Alap csatlakozott a Projekt Partneri Rendszerbe2011. május 5.

Az innováció intézményrendszerének szükségessé vált megújítása nyomán az Innovációs Alap felügyeletét - jogszabályi felhatalmazással - a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) vette át, a tárca az alap kezelőjeként pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ), míg közreműködő szervezetként elvégzésére - az NKTH-OTKA közös pályázati kiírások kivételével, melyet továbbra is az OTKA iroda lát el - a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ (MAG) Zrt.-t jelölte ki.

Az Innovációs Alap kedvezményezettjei ezért pályázataikkal kapcsolatban a MAG Zrt. ügyfélszolgálati rendszerén, a Projekt Partneri Rendszeren keresztül kaphatnak tájékoztatást.

A Projekt Partneri Rendszer célja, hogy az ügyfelek minden pályázat esetében, annak teljes életútja során, egyetlen személytől, a pályázathoz rendelt Projekt Partnerüktől kaphassanak hiteles, naprakész tájékoztatást. Az ügyfélbarát intézkedés előnye, hogy a pályázó minden olyan esetben, amikor a MAG Zrt.-hez fordul információért, végig ugyanazzal a pályázatot rendkívül jól ismerő munkatárssal (a Projekt Partnerrel) tarthatja a kapcsolatot.

Az Innovációs Alap kedvezményezettjeit a MAG Zrt. e-mailen is tájékoztatja az új ügyfélkapcsolati rendszer bevezetéséről, illetve a Projekt Partnerek elérhetőségeiről.