NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

A fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek (A jelű) pályázati kiírás felfüggesztése2011. május 16.

A keretek kimerülése miatt A fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek című (KEOP-6.2.0/A/09-11 kódszámú) pályázati konstrukciót 2011. május 19. napjával határozatlan időre felfüggesztjük. A 2011. május 18. 24 óráig postára adott pályázatok még érkeztetésre kerülnek.

Amennyiben a KEOP-6.2.0/A/09-11 konstrukcióra beérkező és pozitív elbírálásban részesíthető projektek támogatási igénye meghaladja a rendelkezésre álló forrást, a közreműködő szervezet a pályázatokat beérkezési sorrend szerint sorba rendezi és a rendelkezésre álló forrás erejéig hoz támogatási döntést. A rangsorban a keretösszegen felüli, forráshiány miatt nem támogatott projektek tartaléklistára kerülnek.
 
A 6-os prioritás más pályázati kiírásaira (így a KEOP-6.2.0/B/09-11 kiírásra) a felfüggesztés nem vonatkozik, ezekre pályázatok beadása folyamatosan lehetséges. A konstrukció újraindításáról az NFÜ közleményben fogja értesíteni a pályázókat.