NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult az Elítéltek visszavezetése a társadalomba képzési és foglalkoztatási, valamint egyéb reintegrációs programokon keresztül című pályázat dokumentációja2011. június 17.

Módosult a TÁMOP 5.6.1.A-11/3 és a TÁMOP 5.6.1.A-11/4 kódszámú „Elítéltek visszavezetése a társadalomba képzési és foglalkoztatási, valamint egyéb reintegrációs programokon keresztül: Speciális integrációs és reintegrációs foglalkozások fogvatartottak, pártfogó felügyelet alatt állók, javítóintézeti neveltek számára” című pályázati kiírások pályázati felhívása, pályázati útmutatója, adatlap kitöltési útmutatója és költségvetési táblája.

A módosításokat az alábbiakban részletezzük:

Pályázati felhívás:

1.      B. Pályázók köre: beemeltük a KSH 31 kód alatt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálatát

2.      F. Adminisztratív információk: 1 hónappal későbbre tolódik a pályázatok benyújtási határideje az alábbiak szerint:

„A pályázatok benyújtása 2011. július 01-től 2011. július 25-ig lehetséges. A pályázatok benyújtása és elbírálása egy szakaszban történik.”

 

Pályázati útmutató:

3.      B1. Jogi forma: beemeltük a KSH 31 kód alatt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálatát

4.      C3. Elszámolható költségek köre: beszúrtuk az alábbi mondatot:

„Projektmenedzsment költségek a Pályázónál és a konzorciumi partnereknél is tervezhetőek.”

5.      C8. A projekt megkezdése: a beadási határidő hosszabbításával párhuzamosan 1 hónappal későbbre tolódott az alábbiak szerint:

„A projekt 2011. október 1. napjától saját felelősségre megkezdhető.”

6.      C8.1 Megkezdettség: a beadási határidő hosszabbításával párhuzamosan 1 hónappal későbbre tolódott az alábbiak szerint:

„Támogatás 2011. október 1. napját megelőzően megkezdett projekthez nem igényelhető.”

7.      C9. A projekt befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határideje: a beadási határidő hosszabbításával párhuzamosan 1 hónappal későbbre tolódott az alábbiak szerint:

„A projekt megvalósítására annak megkezdésétől számítva legalább 18, legfeljebb 24 hónap áll a pályázó a rendelkezésére. A pályázó projekttel kapcsolatos végső pénzügyi elszámolását tartalmazó záró beszámoló benyújtásának végső határideje a szakmai tevékenységek teljesítését (projekt megvalósításának befejezését) követő 90. nap 2014. április 30.”

8.      E. Kiválasztási kritériumok, Befogadási és jogosultsági kritériumok: a területi korlátozás esetében a projekt megvalósításának a helye mérvadó, és nem a pályázó szervezet székhelye, módosítás az alábbiak szerint:

11/3 kiírás: „A pályázó szervezet/ek a pályázatot a közép-magyarországi régióban valósítják meg”

11/4 kiírás: „A pályázó szervezet/ek a pályázatot a konvergencia régióban valósítják meg”

9.      F.2 A pályázati benyújtásának módja, helye és határideje:  1 hónappal későbbre tolódik az alábbiak szerint:

„A pályázatok benyújtása 2011. július 01-től 2011. július 25-ig lehetséges. A pályázatok benyújtása és elbírálása egy szakaszban történik.”

Pályázati adatlap kitöltési útmutató:

1.      2.3. A projekt megvalósítás kezdetének időpontja: a beadási határidő hosszabbításával párhuzamosan 1 hónappal későbbre tolódott az alábbiak szerint:

„A Pályázati Útmutató értelmében a projekt 2011. október 1. napjától saját felelősségre megkezdhető.”

2.      2.4. A projekt befejezésének időpontja: a beadási határidő hosszabbításával párhuzamosan 1 hónappal későbbre tolódott az alábbiak szerint:

„A pályázó projekttel kapcsolatos végső pénzügyi elszámolását tartalmazó záró projekt előrehaladási jelentés benyújtásának végső határideje a szakmai tevékenységek teljesítését (projekt megvalósításának befejezését) követő 90. nap, de legkésőbb 2014. április 30.”

Költségvetési tábla:

1.      Feloldottuk a konzorciumi partnerek részére a menedzsment költségek tervezésére szolgáló cellákat.