NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen az Új Széchenyi Terv Tudomány-Innováció kitörési pontjához tartozó pályázati kiírás2011. június 23.

A társadalmi egyeztetésre bocsátott pályázati felhívás címe: „Építő közösségek” 3. ütem – A) közművelődési intézmények a kreatív iparral kapcsolatos alapkompetenciák fejlesztését elősegítő új tanulási formák szolgálatában (TAMOP 3.2.3.A)

A pályázat célja az Új Széchenyi Terv keretében kiemelten kezelt kreatív iparral kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek elterjesztése a kreatív iparban rejlő helyi lehetőségek feltárásán és a helyileg jellemző kreatív termékek létrehozásán keresztül.

A pályázók köre: Közművelődési intézmények a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL törvény (a továbbiakban Törvény) 74. §-a szerint, vagy fenntartóik, illetve a helyi önkormányzattal közművelődési megállapodást kötött, a Törvény 39. § (1) bekezdése szerinti muzeális intézményi működési engedéllyel rendelkező tájházak, irodalmi emlékházak.

A pályázat keretében támogatható tevékenységek: A választott kreatív területeken végrehajtott kompetenciafejlesztés, mely kiterjed a tevékenységek megalapozására, a helyi adottságok felmérésére, az elméleti és gyakorlati ismeretterjesztésre, valamint a kreatív termék létrehozására, illetve bemutatására.

Az igényelhető támogatás összege legalább 5 millió, legfeljebb 30 millió Ft.

A társadalmi egyeztetés időtartama: 2011. június 23-2011. július 7.