NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás történt A Fenntarthatóbb életmódot és a fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek című konstrukció dokumentációjában2011. július 11.

A pályázati dokumentációban a 2011. február 10-i meghirdetés óta összegyűlt, túlnyomórészt pályázói visszajelzések alapján indokolt pontosítások átvezetésére került sor. A módosítások az alábbiak voltak:

Pályázati Felhívás
A5. FEJEZET
Pályázó által igénybe vett csekély összegű támogatásról szóló nyilatkozat MT mellékletként történő feltüntetése tévesen szerepelt, ennek benyújtása Támogatási Szerződés megkötéséhez is elég.

C1. FEJEZET,
 „B” komponens III. tevékenység:
A projekthelyszín kialakítására vonatkozó követelmény került pontosításra: piac nem csak épület átalakításával, felújításával kerülhet fejlesztésre.

C3. FEJEZET
A projekt költségei elszámolhatóságának záró Időpontjának meghatározása került pontosításra:
A projekt költségei elszámolhatóságának záró időpontja a záró elszámolási csomag benyújtási határideje (lásd C9. fejezet). HELYETT:
A projekt megvalósítás költségei elszámolhatóságának záró időpontja a projekt megvalósulásának napja (lásd C9. fejezet).
Eszközbeszerzés projektelemen belül elszámolható költségek estén releváns tevékenységek köréből korábban véletlenül maradt ki A-II. tevékenység, ez javításra került.

6.2.0/B Útmutató a Megvalósíthatósági Tanulmány Elkészítéséhez

2.15. Feladat: tájékoztatás és nyilvánossági kötelezettség került pontosításra.
4. III. támogatható tevékenység: PF C1. fejezet esetén már jelzett változás került itt is átvezetésre.
Esélyegyenlőségi vállalásoknál tévesen szereplő mondat törlésre került: „ezen és a 43-as vállalás közül csak az egyiket választhatja”.
Tartalomjegyzék sablon 3.a pontja kiegészítésre került: Aláírt önéletrajzok és nyilatkozatok: szkennelt formátumban.

Támogatási Okirat minta
Pontosításra került az előkészítés költségeinek elszámolhatóságának záró időpontja:
A Projekt előkészítés költségei elszámolhatóságának záró időpontja a formai hiánypótlás benyújtásának napja, azaz: < >  év < >  hó < >  nap. HELYETT:
A Projekt előkészítés költségei elszámolhatóságának záró időpontja a Támogatói Okirat kézhezvételétől számított 10. nap.

Kérjük, hogy a pályázatok elkészítésekor a javított dokumentumokat használják.