NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Az NFÜ Új Széchenyi Terv sátorral várja a Sziget Fesztiválra látogatókat2011. július 28.

A Sziget Fesztivál a könnyűzenei különlegességeken túl számos programot kínál. Kiemelt célunk, hogy a fiatalok – a kulturált szórakozás mellett – foglalkozzanak jövőbeni lehetőségeikkel és értesüljenek az Új Széchenyi Terv által kínált pályázatokról.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közösen várja az Új Széchenyi Terv sátorba a látogatókat. A vendégeknek szóló programok mellett pályázati tájékoztató ponttal, bluebox fotózással, kvízjátékokkal, ajándékokkal fogadjuk a fesztivál hazai és nemzetközi közönségét.

Az ÚSZT sátor augusztus 9. délutántól 14. estig tart nyitva. A regenerálódásra vágyóknak délelőtt jóga és babzsák fotelek nyújtanak ”lazulási” lehetőséget, valamint mindennap 11 órától és 16.30–tól magyar sikerfilmeket vetítünk az érdeklődőknek. A fiatalokat foglalkoztató témákat érdekes meghívottak közreműködésével járjuk körbe. A pódiumbeszélgetéseken vendégünk lesz többek között Bárdos Kristóf a MixGar (zenei szavazati lista) kitalálója, Kumin Ferenc politológus, Kollányi Péter többszörösen díjazott fiatal fotós, valamint Hüttner Csaba, kajak-kenu utánpótlás szövetségi kapitány és többszörös kenu világbajnok. A beszélgetésekbe minden esetben a helyszínen tartózkodókat is bevonjuk, például lefotózzuk, majd kiretusáljuk, edzéstervet állítunk össze és erőpróbán vehetnek részt. A sátorban a megfelelő zenéről pedig fiatal magyar fejlesztők új programja, a MixGar gondoskodik, amely úgy alakítja a zenei lejátszó listát, hogy az a sátorban tartózkodók zenei ízlését híven tükrözze. Pénteken pedig a Hétszőlő pincészet tokaji borvidékről származó kiváló borait kóstolhatják meg az érdeklődők.

A VOLT Fesztiválon nagyon népszerű bluebox fotózásra is lehetőség lesz: egyszínű háttér előtti fényképezést követően az elkészült felvételt a látogató által kiválasztott humoros hátterű fotóra illesztjük. A kész képet a helyszínen kinyomtatva kaphatják meg az érdeklődők.

A sportbarátoknak ajánljuk az ergométer, kenulapát és kenutérdeplő kipróbálását. A passzív sportolást jobban kedvelő vendégeink csocsóbajnokságot szervezhetnek.

Minden este az MR2 színpadán a nagykoncert előtt meglepetés nyereményeket sorsolunk ki azon játékosok között, akik helyesen válaszoltak az aznapi kvízkérdésekre.

A „Mire pályázhatok?” ÚSZT információs pontban a látogatók átfogó tájékoztatást kaphatnak a pályázati lehetőségekről. Az ÚSZT eredményeit ismertető kérdőívek kitöltésével Új Széchenyi Terv-es logózott ajándékokat kapnak a résztvevők.

Bízunk abban, hogy akciónkkal meg tudjuk szólítani a fiatalokat és arra tudjuk őket késztetni, hogy használják ki az ÚSZT által biztosított lehetőségeket. A programjaink iránt érdeklődőket várjuk a Sziget - Új Széchenyi Terv sátor Facebook oldalán. Az első 500 lájkoló között egy heti bérletet sorsolunk ki és további nyeremények is várhatóak.

Szeretettel várjuk vendégeinket augusztus 9-től 14-ig a Civil Szigeten, az Új Széchenyi Terv sátorban!