NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Tájékoztató a 2011. július 30-i értékelési határnapig benyújtott projektek innovációs feltételeiről2011. július 29.

Annak érdekében, hogy a 2011. július 30-i értékelési határnapig benyújtott, azonban még értékelésre nem került pályázatokat, ne érje hátrányosan a Pályázati felhívás F.1.2 fejezet (Kiválasztási kritériumok) Innovációs potenciált vizsgáló 8. pontjának változása, lehetőséget biztosítunk a Projekt adatlap utólagos módosítására.

F.1.2 fejezet (Kiválasztási kritériumok) Innovációs potenciált vizsgáló 8. pontja:

A pályázat benyújtását megelőző két év valamelyikében legalább 15.000.000 Ft-ot elérő tárgyi eszköz(ök)  - ide nem értve az immateriális javakat és infrastrukturális/ingatlan elemeket  -  beszerzésére és üzembe helyezésére került sor a vállalkozásnál úgy, hogy a beszerzéshez, üzembe helyezéshez nem vett igénybe vissza nem térítendő állami támogatást. A 15.000.000 Ft-os értékhatárt maximum három eszköz (gép, berendezés, műszer) beszerzése révén lehet teljesíteni azzal a kikötéssel, hogy valamennyi eszköz üzembe helyezése legfeljebb 6 hónapos időintervallumon belül történt meg.

Kérjük, hogy amennyiben élni kíván az utólagos módosítással, akkor a legújabb elérhető kitöltő program segítségével, módosítsa a Projekt adatlap 4.2. pontját és a kitöltő program külön funkciója segítségével töltse ki a „Tárgyi eszközbeszerzés” menüpontot. A kitöltő program dokumentum csatolójának segítségével küldje be a Közreműködő Szervezet részére az adott tárgyi eszközökkel kapcsolatban a számlákat, kifizetést igazoló dokumentumokat és a beszerzett eszköz használatba vételét / üzembe helyezését igazoló dokumentumok (pl.: üzembe helyezési jegyzőkönyv) másolati példányát, mely tartalmazza legalább az üzembe helyezés időpontját és helyét.

Kiemelten figyeljen arra, hogy a módosított Projekt adatlap kizárólag xdat/xzip formátumban fogadható el, a pdf formátumban benyújtott Projekt adatlap feldolgozására nincs lehetőség. Az xdat/xzip file-ban csatolt adatlap nem lehet üres és a megfelelő pályázati kiírásra kell vonatkoznia!

Az elektronikus adathordozó mellé, mellékeljen egy kísérő levelet cégszerűen aláírva, melyben jelzi a Közreműködő Szervezet részére, hogy élni kíván az utólagos korrekció lehetőségével, mely a Pályázati felhívás F.1.2 fejezet (Kiválasztási kritériumok) Innovációs potenciált vizsgáló 8. pontjának változásával kapcsolatos.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Projekt adatlapon kizárólag a fenti módosítások végezhetőek el utólag, egyéb módosítást sajnos nem áll módunkban figyelembe venni.