NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Új Széchenyi Terv sátorral várjuk az Autómentes Napokra látogatókat2011. szeptember 16.

2011. szeptember 17-én és 18-án, szombaton és vasárnap az Új Széchenyi Terv Sátorban egész napos programok várják majd az érdeklődőket. Többek között koncertek, nyereményjátékok, vasúti terepasztal és még számos érdekesség szolgálja majd a látogatók szórakozását.

Az Új Széchenyi Terv Sátor szombaton és vasárnap is 10:00 és 19:00 óra között várja az érdeklődőket az Andrássy úton a Csengery és Vörösmarty utca között. A helyszínen lehetőség nyílik majd érdekes kvízek kitöltésére, amiért apró ajándékokkal kedveskedünk a helyesen válaszolóknak. Ezen felül a játékosok részt vesznek a naponta több alkalommal megrendezésre kerülő sorsoláson, ahol rengeteg értékes nyeremény kerül majd kisorsolásra. Többek között szállás, fürdőbelépő, állatkerti belépő, kastélybelépő és még számtalan ajándék talál gazdára. A nyereményeket minden esetben olyan vendéglátó és turisztikai egységek biztosítják, amelyek pályázatok segítségével, uniós forrásból valósították meg fejlesztéseiket.
 
A felnőttek mellett a gyerekek is rengeteg szórakozási lehetőség közül választhatnak, ha ellátogatnak az Új Széchenyi Terv Sátorba. A vasúti közlekedés iránt érdeklődők egy nagyméretű vasúti terepasztalon próbálhatják ki képességeiket a forgalomirányításban. Egy interaktív mini kertészetben mindenki elkészítheti saját kis kertjét, amelyet akár haza is vihet. Ezzel az érdekességgel kívánjuk felhívni a figyelmet a környezettudatosságra, amely az Új Széchenyi Terv keretében külön hangsúlyt kap a Zöldgazdaság-fejlesztési Programban.

Az Új Széchenyi Terv Sátor a fentieken túl egész nap különböző fellépőkkel várja az érdeklődőket. Az ÚSZT színpadán különböző koncerteket tekinthetnek meg a felnőtt látogatók. A gyermekek bábszínházi előadást, cirkuszt, magyar népmesei elemekkel átszőtt táncos meséket és még számos különleges programot tekinthetnek majd meg. A fellépések között minden korosztály örömére az ingyenes csocsóasztalt is ki lehet próbálni majd.

A „Mire pályázhatok?” ÚSZT információs pontban pedig a látogatók átfogó tájékoztatást kaphatnak a pályázati lehetőségekről, amelyek mindenki előtt nyitva állnak.