NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosítás az „Oktatási és kormánytisztviselői funkciókat támogató kártyarendszer kiépítése” című kiemelt felhívásban2011. november 21.

Cseréltük a honlapon az EKOP-2.3.6 „Oktatási és kormánytisztviselői funkciókat támogató kártyarendszer kiépítése” című kiemelt felhívás útmutatóját. A dokumentum „D6. Egyéb feltételek” pontjának „Köz)beszerzésre vonatkozó szabályozás” című alpontja az alábbiak szerint módosult:

Eredeti bekezdés:

"Azon államtitkot vagy szolgálati titkot, illetőleg az ország alapvető biztonsági, nemzetbiztonsági érdekeit érintő vagy a különleges biztonsági intézkedést igénylő beszerzésre irányuló eljárás különösen indokolt esetben alkalmazható, amelynek vonatkozásában az Országgyűlés illetékes bizottsága a Kbt. alkalmazását kizáró előzetes döntést hozott."

Módosított bekezdés:

"A Kbt. szerinti egyszerű közbeszerzési eljárás mindenkori értékhatárait elérő vagy azt meghaladó értékű, államtitkot, szolgálati titkot, illetőleg alapvető biztonsági, nemzetbiztonsági érdeket érintő, vagy különleges biztonsági intézkedést igénylő beszerzések esetében, valamint a közösségi közbeszerzési értékhatárokat elérő vagy azt meghaladó értékű fent meghatározott beszerzésekre, ha a beszerzésre az Országgyűlés illetékes bizottsága a Kbt. alkalmazását kizáró előzetes döntést hozott alkalmazható a 143/2004. (IV. 29.) Korm. rendeletben szabályozott eljárási rend."