NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen az Új Széchenyi Terv keretében megjelenő Egészségügyi alapellátás fejlesztése című kiírás2011. december 17.

Elérhető a honlapon az Észak-magyarországi és az Észak-alföldi Régióban megjelenő "Egészségügyi alapellátás fejlesztése" című pályázati kiírás tervezete.

A pályázat keretében működő, alapellátást bizosító orvosi rendelők, egészségközpontok, egészségházak infrastruktúrális fejlesztése, eddig más célra használt ingatlan orvosi rendelővé, központosított alapellátási ügyeletté való kialakítása, indokolt esetben új épület létrehozása valósítható meg. A fejlesztés a szakmai felszereltség korszerűsítésére,  minőségi ellátás végzéséhez szükséges gépek-eszközök beszerzésére is kiterjed.

Az Észak-alföldi Régióban 440 millió Ft, az Észak-magyarországi Régióban 1740 millió Ft áll rendelkezésre a fejlesztésekre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2012. január 8-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.