NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent az Innováció a fogászatban című pályázat2011. december 23.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent az Innováció a fogászatban című pályázat dokumentációja.

A pályázati felhívás célja az eredményeink megőrzése mellett olyan egyedi innovációs program megvalósítása, mely a multiplikátor hatása végett a következő 5 évben a jelentős foglalkoztatási hatás mellett hálózati típusú együttműködést generál a kkv szektorban, egységesített ágazati sztenderdjein keresztül működési biztonságot nyújt mind a páciensnek, mind a szolgáltatónak, optimalizált működési környezettel növeli az adózási fegyelmet, mely lehetőséget ad a felnőttképzés, a technológia- és a piacfejlesztés területein a regionális, majd globális szolgáltató centrumainak megteremtésére.

A kiemelt céloknak megfelelően a pályázati felhívás célja a fogászati ágazatban működő innovatív vállalkozások fejlesztése korszerű, magas értéket képviselő, szolgáltatások, technológiák kidolgozása és piaci bevezetése révén. Országosan a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3 milliárd forint, míg a Közép-magyarországi régióban a rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 500 millió forint a 2012-13. évekre.

Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 3 millió forint, maximum 30 millió forint, budapesti megvalósítási helyszín esetén maximum 20 millió forint lehet. 

A pályázatok benyújtása 2012. január 16-tól 2013. március 31-ig lehetséges.