NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Megjelent a fogászati turizmusban érdekelt fogászatok támogatását célzó pályázati felhívás2011. december 30.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent A magyarországi fogászati turizmus területén működő magyar fogászati vállalkozások versenyképességének javítása és hálózati innováció keretében megvalósuló összehangolt piacfejlesztéshez kapcsolódó támogatás című (2011-ÚSZT-TU-2 kódszámú) kiírás pályázati felhívása.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetésre kerülő, hazai forrású, Új Széchenyi Terv pályázat célja a magyarországi fogászati turizmus területén működő magyar fogászati vállalkozások versenyképességének javítása és hálózati innováció keretében megvalósuló összehangolt piacfejlesztésének támogatása.

Támogatásért pályázatot kizárólag az „Innováció a fogászatban” tárgyú, GOP-2011-1.3.1/F vagy KMOP-2011-1.1.4/F kódszámú kiírásokon nyertes, érvényes működési engedéllyel rendelkező fogászati vállalkozások, egyéni vállalkozók, mint pályázók nyújthatnak be. A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint, az elnyerhető támogatás a GOP-2011-1.3.1/F kiíráson nyertes pályázók esetében minimum 10 millió Ft, maximum 24 millió Ft, a KMOP-2011-1.1.4/F kiíráson nyertes pályázók esetében minimum 10 millió Ft, maximum 30 millió Ft, az összes elszámolható költség maximum 78%-a.

Jelen pályázat célja, hogy a fogászati turizmusban érdekelt fogászatok támogatása révén, a szakma összefogása mellett Magyarország versenyképessége javuljon.

A pályázat beadása 2012. március 1-jétől 2012. május 31-ig lehetséges.

A pályázat kezelője a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., a Pályázati Felhívás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (www.kormany.hu), az Új Széchenyi Terv (www.ujszechenyiterv.gov.hu) és a Közreműködő Szervezet, azaz a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) honlapjáról tölthető le.