NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

ÚSZT Pályázati kiírások egyeztetése 2012

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és minél hatékonyabbak legyenek. Ennek érdekében internetes formában gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

A Partnerség Fórum menüpont használatával a pályázatokra beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a pályázatok véleményezésére.

A beérkező véleményeket a pályázatok egyeztetésének befejezését követően összesítjük és továbbítjuk az illetékes tervező kollégák részére. Várhatóan a pályázat megjelenéséig a honlapra feltöltésre kerülnek az ún. tervezői válaszok, amelyek minden javaslatra vonatkozóan tartalmazzák azok elfogadását vagy egyet nem értés esetén annak indoklását. A tervezői válaszok feltöltéséről minden véleményezőt e-mailben értesíteni fogunk.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott pályázati kiíráshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltűntetésével.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Kérjük Önöket, hogy a megjelent pályázatokkal kapcsolatos észrevételeiket az Ügynökség Infovonalán juttassák el munkatársainknak, akik készséggel állnak rendelkezésükre.
Elérhetőségeink: (telefon) 06-40-638-638; (levelezés) http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat

 

Fórumtéma címe Hozzászólások száma Indult Utolsó hozzászólás Véleményezési határidő
Nincs téma ebben a kategóriában!