NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen az „Öveges Program” 2012. január 11.

Az Új Széchenyi Terv keretén belül, társadalmi egyeztetésre került „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban” című pályázat.

A projektek segítségével a magyarországi székhelyű állami és nem állami felsőoktatási intézményeknek lehetőségük nyílik gyakorló középiskolájuk természettudományos laboratóriumának felújítására, felszerelésre. A projektek keretei között olyan infrastrukturális és pedagógiai fejlesztések valósulnak meg, amelyek a modern és korszerű eszközök és módszerek segítségével támogatják a természettudományos közoktatás megújítását. A laboratóriumok a tanulásszervezési eljárások sokszínűségét támogató tevékenységek keretében foglalkozásokon fogadhatják az együttműködésbe bevonásra kerülő alapfokú nevelési-oktatási intézmények tanulóit és természettudományos tantárgyat tanító tanárait.

A keretösszeg a Közép – magyarországi régióban 2 350 000 000 forint, míg a konvergencia régiók esetében 11 650 000 000 forint.

A pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat január 16-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.