NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a rugalmas munkahelyek kialakítását támogató pályázatok2012. január 17.

Az Új Széchenyi Terv keretében partnerségi egyeztetésre kerültek „A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések - Rugalmas munkahelyek” című pályázatok.

A konstrukciók keretében olyan pályázatok támogatására van lehetőség, amelyek a munkáltatóknál a foglalkoztatás rugalmasságát úgy növelik, hogy az érdemben hozzájáruljon a munka és a magánélet összeegyeztetésének elősegítéséhez. Emellett nem valósíthat meg olyan átszervezést, átalakítást, amely a munkavállalót akaratán kívül részmunkaidős vagy egyéb atipikus foglalkoztatási formába, illetve számára előnytelen munkarendben, munkaidőben való foglalkoztatásba kényszeríti.

A konstrukciók meghirdetésekor a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) az elszámolható közkiadásokra rendelkezésre álló keretösszeg 1 milliárd forint, míg a Közép-magyarországi régióban 250 millió forint. 

A kiírásokra a pályázatokat 2012. április 1. és 2012. május 1. között lehet benyújtani.

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat január 26-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.