NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a munkahelyi képzések támogatására kiírt pályázatok2012. február 9.

Az Új Széchenyi Terv keretében partnerségi egyeztetésre kerültek a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára”, a „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára”, illetve a „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára” című pályázatok.

A konstrukciókhoz kapcsolódó felhívásokban és útmutatókban megjelölt rendelkezésre álló támogatási keretösszeg tájékoztató jellegű, mivel a korábbi, 2012. február 10-ig pályázható kiírások lezárását követően kerülnek majd meghatározásra. 

A pályázati felhívásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2012. február 16-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban. 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a 2011. február 10-én megjelentett, „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára”, valamint a „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára” című kiírások esetében a pályázatok benyújtásának lehetőségét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2012. február 7-én felfüggesztette, így a pályázatok benyújtására 2012. február 10-ig van lehetőség.  

Az új kiírások várhatóan 2012. február 20-án jelennek meg.