NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Átalakult az NFÜ honlapja2012. április 27.

Új külsővel érhető el mától a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapja. Az újítás elsősorban a megjelenés tekintetében figyelhető meg, ugyanakkor a felhasználók tájékozódását megkönnyítendő, a tartalmak elhelyezésében is történtek változások.

A tavasz folyamán a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja vizuális ráncfelvarráson esett át. Az Ügynökség weboldala a felhasználói igényekhez igazodva jelentkezik új kialakítással.

A www.nfu.hu honlap tartalma megmaradt, az eddig elérhető híreket, adatokat, információkat továbbra is könnyedén megtalálják a látogatók.

A címoldalon érzékelhető változások közül kiemelendő, hogy a honlap felső részén megjelenő zöld sávban a pályázók számára legfontosabb három funkció érhető el (TÉRKÉPTÉR, illetve hasznos információk a pályázóknak, valamint a kedvezményezetteknek).

A menürendszert érintő átalakulás eredményeképp az oldal tetején, egymás mellett találhatók a pályázóknak szóló elemek: pályázatok, kiemelt projektek, eredmények, valamint a sajtó blokk. A bal oldali menüben pedig az intézményrendszer számára nélkülözhetetlen tartalmak jelennek meg. A pályázati közleményeket továbbra is a címoldalon találhatják meg az érdeklődők.

Az NFÜ megújult honlapja tehát a szakmai információk tárházát kínálja, míg az Új Széchenyi Terv weboldalán a lakosság tájékoztatásához felhasznált kreatív- és háttéranyagok lesznek elérhetőek hamarosan.

Az eddiginél felhasználóbarátabb változattal jelentkező NFÜ honlap továbbra is várja a pályázatok iránt érdeklődőket.