NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Módosult az „EUREKA Programban való magyar részvétel támogatása” tárgyú pályázati kiírás dokumentációja és kitöltő programja2012. május 3.

Módosítás történt az Új Széchenyi Terv keretében megjelent, „EUREKA Programban való magyar részvétel támogatása” tárgyú (EUREKA_HU_12 kódszámú) pályázati felhívás dokumentációjában és kitöltő programjában.

Köszönhetően a beérkező pályázói észrevételeknek meghosszabbítottuk a projekt fizikai befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határidejét.
A módosítások a pályázati felhívás alábbi pontjait érintik:

•    C.6. A projekt fizikai befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határideje 2015. június 30 –ra módosult.
A módosítások a kitöltő program alábbi pontjait érintik:
•    A projekt fizikai befejezése és a pénzügyi elszámolás végső határideje 2015. június 30 –ra módosult.
•    Adott munkaszakasz előlege maximum a pályázó támogatásának 25%-a lehet
•    Csak előleggel rendelkező munkaszakaszok esetén maximalizált a munkaszakasz hosszúsága 6 hónapban

Kérjük, hogy mielőtt a beadásra szánt végleges, hibátlan adatlapot kinyomtatja, minden esetben győződjön meg arról, hogy a legújabb elérhető kitöltő programot töltötte-e le.

Kérjük, hogy kiemelten figyeljen arra, hogy az elektronikus formában beadott adatlap nyomtatott példányának minden oldala ugyanazt a kitöltő program által generált vonalkódot és azonosító számsort tartalmazza! Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az adatlap elektronikus beadásához csak az .xzip kiterjesztésű fájl használható! Minden más formátum (pl.: pdf) beadása a pályázat elutasítását eredményezheti.