NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek támogatása érdekében kiírt pályázat2012. május 29.

Az Új Széchenyi Terv keretében partnerségi egyeztetésre került a „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése – konvergencia régiók - Civil, továbbá közhasznú nonprofit gazdasági társaságok standardizált munkaerő-piaci szolgáltatásnyújtásához szükséges fejlesztések” című pályázat.

A kiírás célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése.

A fejlesztés eredményeképpen a civil szervezeteknek nagyobb esélye lesz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásra és/vagy az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések kidolgozására, megvalósítására. A munkaerő piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására történő felkészüléssel biztosítható, hogy az ország egész területén azonos színvonalú szolgáltatásokat kapjanak az álláskeresők.

A kiírás keretében rendelkezésre álló forrás 1.600.000.000 Ft. 

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2012. június 10-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.