NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Az NFÜ honlapja ezüstérmes lett az uniós RegioStars versenyen2012. június 15.

Az Európai Bizottság által szervezett 2012-es RegioStars verseny bebizonyította, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapját uniós szinten követendő mintaként tartják számon.

Magyarország a képzeletbeli dobogó második helyén végzett, amely óriási eredménynek számít. A döntőben Észtország-Lettország, Hollandia és Lengyelország voltak az ellenfelek.

A RegioStars díj célja, hogy az uniós tagországok regionális fejlesztéseinek területén olyan jó gyakorlatokat, eredeti és innovatív ötleteket jutalmazzon, amelyek más európai országok számára is jó példaként szolgálhatnak.

Az idei évben öt különböző kategóriában lehetett indulni, melyre összesen 107 pályázat érkezett. Magyarország az információ és kommunikáció témakörében 20 induló közül lett a második a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjával (http://www.nfu.hu/). A résztvevőknek olyan honlapot kellett bemutatni, amely minél sikeresebben tudja tájékoztatni a nyilvánosságot az interneten keresztül az uniós pályázatokból származó előnyökről.