NFÜ Nemzeti
Fejlesztési Ügynökség

Elérhetőségek

Írjon nekünk:
http://www.nfu.hu/eugyfelszolgalat
Infovonal: 06 40 638-638 Telefonos menürendszer

small counter placeholder

Társadalmi egyeztetésen a területi szakmai tanácsadást és szolgáltatást végző multifunkcionális közművelődési intézmények infrastrukturális fejlesztését támogató pályázat2012. június 20.

Partnerségi egyeztetésre került a TIOP-1.2.1.A-12/1 jelű, „Területi szakmai tanácsadást és szolgáltatást végző multifunkcionális közművelődési intézmények infrastrukturális feltételeinek kialakítása” című pályázat.

A kiírás célja a térségi vonzáskörzeti szereppel bíró városok többfunkciós-multifunkcionális művelődési központjainak fejlesztése, ezzel az egyes térségek közötti kulturális, infrastrukturális fejlettségbeli különbségek mérséklése a kulturális alapú városfejlesztés révén. Ennek eredményeként a helyi önkormányzatok számára is elérhetőek lesznek azok a fejlesztések, amelyek az magyar közművelődés szakpolitikai koncepciójában prioritásként megfogalmazódtak.

A konstrukció keretösszege 1060 millió forint, az elnyerhető támogatás 500-685 millió forint.

A pályázaton Magyarország hat konvergencia célkitűzés alá eső régiójában található 30 ezer főnél népesebb városok önkormányzatai indulhatnak.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázati kiíráshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat június 29-én éjfélig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.